Satsang

Satsang je intenzivni duhovni seminar, na katerem odkrivamo svojo resnično naravo oziroma lastno bit. Namenjen je vsem tistim, ki ste že naredili nekaj dela na sebi, vendar imate še vedno občutek, da vam v življenju nekaj manjka in ste pripravljeni iti korak naprej. Kolikokrat v življenju ste že dobili tisto, kar ste si želeli, ampak ste bili na koncu razočarani? 

Če bi bilo srečo možno najti v zunanjih, minljivih stvareh, bi že vsi bili srečni. Vendar si iskreno lahko priznamo, da temu ni tako. Znan ameriški igralec Jim Carrey je dejal, da bi se vsem moralo zgoditi to, kar se je zgodilo njemu, da bi lahko imeli vse, kar jim srce poželi – in kaj kmalu bi spoznali, da so še vedno nesrečni.

Nič od tega, kar je minljivo, nas ne more osrečiti. 

Osreči nas lahko samo to, kar je vedno v vsakem trenutku prisotno, in je naše bistvo. Zato je tako pomembno, da spoznamo sami sebe.

Spoznaj sebe” je stavek, ki ga je izrekel že Sokrat, enak stavek je zapisan na tisočletja starem preročišču v Delfih. 

Takšno samospoznanje terja veliko poguma, saj se moramo obrniti stran od vsega, kar nam je znano, domače in varno. 

Stopiti v ogenj, v katerem izgori vse, kar ni resnično. Ostaja samo tisto, kar je neuničljivo.

Satsang | Duhovni seminar | Aleksander Grunčić Krajnc | Ljubljana | Slovenija

Satsang je mesto, kjer se vračamo domov, v svoje bistvo. Ko to spoznamo, lahko resnično začnemo uživati v življenju, življenje postaja igra. Ne več misija, na kateri si obupano želimo doseči določene rezultate. Sedaj lahko sledimo svojim ciljem, če jih dosežemo, je to OK, če ne, je to prav tako v redu. Če izgubimo čisto vse, kar imamo, to za nas več ni problem, saj smo znotraj sebe izpolnjeni.

Pridružite se mnogim, ki so že prišli na Satsang in odvrgli vse, kar jim več ne služi in spoznali “mir, ki presega naše razumevanje”.

Slovenija

Parmova ulica 53
Ljubljana

Hrvaška

Trg slobode 2
Buje - Istra - Hrvaška

Copyright © 2024 Hipnoterapija Satsang AGK. Vse pravice pridržane.